Ga naar de inhoud

Inspiratie voor je persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijk leiderschap gaat over jezelf continu blijven ontwikkelen en dat inzetten voor het het creëren van een positieve impact op anderen. Hoe zorg je dat je jezelf blijft blootstellen aan nieuwer ideeën en inzichten? Op deze pagina vind je content die interesseert en inspireert. Tussen de vele artikelen, podcasts en websites vind ook jij inspiratie om te blijven groeien.

Verruim je blik, ga er zo open mogelijk in en onderzoek welke zaken buiten je comfortzone liggen. Je weet niet wat je niet weet, dus gebruik de inspiratie die je hier vindt om je eigen zoektocht vorm te geven.

Explore. Dream. Discover.

Mark Twain

Categorieën met inspiratie

Iedereen leert anders, vandaar dat de pagina met inspiratie is ingedeeld in verschillende categorieën

 • Boeken
  Boeken zijn een fantastische bron van kennis en inspiratie. De boeken die ik aanraadt helpen je op een nieuwe manier naar de wereld kijken.
 • Nieuwsbrief archief
  Een overzicht van de eerdere edities van de NABL nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.
 • Podcasts
  Podcasts zijn de ideale manier om voorheen verloren tijd op een leuke en nuttige manier te vullen. Je vindt hier een scala aan mogelijkheden, van cybersecurity tot relatieadvies.
 • Video’s
  Het internet staat vol met inspirerende en leerzame video’s en documentaires. Hier vind je interessante aanbevelingen voor uiteenlopende onderwerpen.
 • Websites & tools
  Online zijn zoveel gave en interessante zaken te vinden. Laat je inspireren door de vele vaak gratis websites & online tools.

If you want to discover new oceans, you must first have the courage to leave shore.

Winston Churchill