Meteen naar de inhoud

Nieuwsbrief archief

Ben jij op zoek naar handvatten om persoonlijke ontwikkeling en groei in de praktijk te brengen en te blijven leren? Meld je dan aan voor de gratis NABL nieuwsbrief en je ontvang om de week een nieuwsbrief met verassende inzichten, tools en andere content om met meer energie door het leven te gaan.

Ben je benieuwd wat je kan verwachten? Op deze pagina vind je een archief met alle voorgaande edities van de NABL nieuwsbrief.

Overzicht van nieuwsbrieven

Nieuwsbrief #2 – Welke doelen wil jij dit jaar behalen?

Datum: 2 januari 2023

Het einde van het jaar is voor veel mensen een moment van reflectie en vervolgens vooruitkijken. Heb jij de afgelopen periode goede voornemens opgesteld? In deze nieuwsbrief vind je tips en tools voor het stellen en behalen van je doelen voor 2023.

Link: Welke doelen wil jij dit jaar behalen?

terug naar overzicht

Nieuwsbrief #1 – Bestaat jouw baan nog over 10 jaar?

Datum: 19 december 2022

De ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence (AI) liggen sinds de publicatie van ChatGPT eind november onder een vergrootglas. Waarom krijgen AI-toepassingen ineens zoveel aandacht? Welke ontwikkelingen zijn er, naast deze slimme chatbot, gaande in het AI-domein? En belangrijker: bestaat jouw baan nog over 10 jaar?

Link: Bestaat jouw baan nog over 10 jaar?

terug naar overzicht

Wil jij ook blijven werken aan je persoonlijke groei?

Wil je de gratis NABL nieuwsbrief direct in je inbox ontvangen?
Meld je hieronder aan en maak werk van je persoonlijke ontwikkeling.